Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw

4.5 (189recenzji)

ul. Krakowskie Przedmieście 42/44, Warszawa, 00-325, Polska   •   Czas Lokalny:     •  Telefon: 48 22 551 1000  

4.5

WIELKANOC W HOTELU BRISTOL

BRUNCH WIELKANOCNY W RESTAURACJI MARCONI

Podczas wielkanocnego brunchu nasi goście mogą rozkoszować się szerokim wyborem tradycyjnych, świątecznych dań i przekąsek w formie bufetu oraz stacji live cooking, a także doskonałymi deserami z Café Bristol. Wśród potraw znajdą się między innymi: tradycyjne nadziewane jajka, barszcz biały z białą kiełbasą i chrzanem, asortyment pasztetów, pieczona nóżka wieprzowa oraz rolada z kaczki z  pistacjami i suszonymi owocami. Alkohole i napoje bezalkoholowe wliczone w cenę.

BRUNCHE WIELKANOCNE - 16.04 i 17.04.2017

225 PLN od osoby

Dzieci do 3 roku życia bezpłatnie.
Dzieci od 4 do 12 lat - 50% ceny.

 

REZERWACJE:

T: 22 551 1832
marconi.bristol@luxurycollection.com

 


WIELKANOCNE MENU CAFE BRISTOL NA WYNOS

Wybierz z szerokiej oferty przekąsek, dodatków, zup, dań głównych oraz deserów i złóż zamówienie do 13 kwietnia 2017. Z uwagi na duże zainteresowanie zamówienia na produkty świąteczne z kuchni Hotelu Bristol przyjmujemy już od początku marca:

e-mail: cafe.bristol@luxurycollection.com
T: +48 22 55 11 828

Pełne Menu: Wielkanocna oferta na wynos

Przykładowe pozycje:

  • Tradycyjny domowy pasztet z gęsi, sos Cumberland (1 porcja) 20 PLN
  • Barszcz biały z jajkiem przepiórczym 15 PLN
  • Pieczona połówka kaczki z syropem klonowym 35 PLN
  • Pieczeń z peklowanej szynki, sos miodowo-tymiankowy (160 g) 26 PLN
  • Karmelizowane marchewki (150 g) 10 PLN
  • Mazurek (waniliowy,owocowy lub czekoladowy) (dla 6 osób) 39 PLN
  • Pascha 70 PLN